fbpx
Akcija!

VETERAL Biotino papildai šunims, 60 kapsulių

Original price was: 45,20 €.Current price is: 39,20 €.

  • Aprašymas

Kiekis: 60 kapsulių

Kiek kartų per dieną glostote savo augintinį? Švelnus prisilietimui ir blizgantis kailis yra sveikatos ženklas. Tačiau jei jūsų augintinis šeriasi arba jo kailis atrodo matinis, verta pagalvoti apie priežastis. Šėrimasis yra natūralus procesas, tačiau kartais jis gali sustiprėti. Tokiais atvejais gali padėti natūralūs papildai.

Kaip tai veikia?

Biotin formula sudėtyje yra didžiausia saugi biotino dozė, būtina sveikam ir gražiam kailiui išlaikyti. Dirvinis asiūklis padeda sumažinti plaukų slinkimą ir stiprina juos iš vidaus.

Mūsų šunų maisto papildas taip pat turi vitaminų A ir E. Jų poveikis buvo vertinamas dar senovės Egipte! Vienas iš šių vitaminų trūkumo požymių yra odos, kailio ir nagų būklės pablogėjimas.

Mūsų kapsulės turi natūralų dešrų aromatą – jūsų augintinis tikrai jas pamils, o jūs šypsositės kiekvieną kartą glostydami jo sveiką kailį.

Eksperto nuomonė

Sveika oda ir kailis yra ne tik mūsų šuns vizitinė kortelė, bet ir jo sveikatos atspindys. Posakis „esi tai, ką valgai“ yra teisingas, nes odos ir kailio būklė daugiausia priklauso nuo to, ar mūsų augintiniui dietoje suteikiame visko, ko jam reikia tam tikru gyvenimo laikotarpiu.

Net ir visiškai sveiki gyvūnai fiziologinio šėrimosi metu turi ypatingų mitybos poreikių. Kailio ar plaukų keitimo momentu organizmui reikia visų būtinų ir ribojančių maistinių medžiagų. Norint išauginti sveikus, stiprius plaukus ar tinkamai atlikti visą odos atsinaujinimo procesą, būtina augintiniui suteikti statybinę medžiagą.

Pagrindinėje mūsų gyvūnų dietoje esančios medžiagos ypatingo poreikio laikotarpiu gali būti nepakankamos. Ligos, mažinančios bendrą imunitetą, odos problemos, alergijos, parazitinės ligos ar dauguma endokrininių ligų stipriai atsispindi prastos kokybės kailio būklėje.

Tokioje situacijoje papildomų maisto papildų įtraukimas į dietą leidžia greičiau atkurti sveikatą, padeda atkurti sveiką kailį, sustiprinti odos apsauginį barjerą ir sumažinti nemalonius simptomus.

Daugiasudėtinis maisto papildas veteral biotin formula, turintis sinergiškai veikiančius mikro- ir makroelementus, vitaminus bei asiūklio ekstraktą, padeda atkurti odos pusiausvyrą ir sumažinti tokias problemas kaip pernelyg didelis plaukų slinkimas, matinis ir sausas kailis, pleiskanos ar trapūs nagai.

Pasikartojančių odos problemų atveju bet kokias priemones geriausia aptarti su savo veterinarijos gydytoju.

Papildo sudėtis:

Kolagenas: 200 mg/kapsulėje

Mielių ekstraktas (β-gliukanas): 70 mg/kapsulėje

Maltodekstrinas, organinių rūgščių druskos, kristobalitas

 

Papildomos medžiagos:

Asiūklių ekstraktas: 50 mg/kapsulėje

L-taurinas: 50 mg/kapsulėje

Vitamino E: 12 mg/kapsulėje (DL-alfa-tokoferilo acetatas)

Cinkas: 10 mg/kapsulėje (cinko oksidas)

Vitamino A: 0,8 mg/kapsulėje (retinilo acetatas)

D-biotinas: 1 mg/kapsulėje

Analitiniai komponentai:

Žali baltymai: 36,38%

Žalios skaidulos: <0,5%

Žali riebalai: 2,85%

Žali pelenai: 3,54%

Drėgmė: 6%

Vartojimo instrukcija:

Įberkite kapsulės turinį į maistą.

Gyvūnams iki 5 kg: 1 kapsulė per dieną

Gyvūnams virš 5 kg: 2 kapsulės per dieną

Papildas teigiamai veikia imuninės sistemos veiklą, odos struktūrą ir jos funkcijas.

Veteral Biotin Formula – sveiko ir blizgančio kailio paslaptis. Užsakykite dabar ir rūpinkitės savo šuns sveikata!

Panašūs produktai